Hoitopaikan haku

Hoitopaikan haku ja hoitomaksut

Haluamme tukea perheitä miellyttävällä hoidon aloituksella. Tätä varten olemme luoneet kolmen kohdan toimintatapamme:

Panostamme lapsen turvallisuutta ja vuorovaikutusta tukevaan hoidon aloitukseen tekemällä vierailukäynnin halutessanne kotonanne ennen hoidon aloitusta. Tällä tavoin lapsi pääsee tutustumaan jo ennalta uuden hoitopaikan aikuiseen tutussa ympäristössään.

Päiväkotimme voi tulla tutustumaan ennen hoidon aloitusta niin monta kertaa kuin koette tarpeelliseksi.

Laajat aukioloaikamme 6:00-18:00 mahdollistavat joustavan arjen perheille. Suhtaudumme myönteisesti nopeallakin aikataululla tuleviin hoitoajan muutoksiin.

Tarjoamme hoitopaikan noin 1-vuotiaasta aina esikoulun alkamiseen asti. Esikoulu on Hyllykalliolla järjestetty Seinäjoen kaupungin toimesta Hyllykallion koulun yhteydessä toimivaan Täpinät ja Totit -nimiseen esikouluryhmään, jonka kautta koulun aloituskin alkaa luontevasti samassa rakennuksessa. Triossa on hoidossa toki paljon myös muiden asuinalueiden lapsia, jotka halutessaan voi siirtyä esikouluun oman asuinalueensa yhteydessä toimivaan yksikköön, josta he siirtyvät luontevasti aikanaan koulutielle.

Hoitomaksut

Me arvostamme hoitomaksuissamme selkeyttä ja tasa-arvoa.

Hoitomaksu ja sen perusteet ovat samat kuin Seinäjoen kaupungin hoitopaikoissakin, eli emme peri mitään lisämaksua monipuolisesta toiminnastamme. Hoitomaksujemme lisäksi emme peri milloinkaan mitään erillisiä maksuja esimerkiksi HopLopin toiminnastamme, erityisruokavalioista tai ruoan yhteydessä tarjottavista ksylitolipastilleista.

Hoitopaikan haku

Hoitopaikkojamme voi hakea ympäri vuoden. Meillä onnistuvat niin kokopäivähoito kuin erikseen sovittavat sopimuspäivät. Sopimuspäiviä voi olla esimerkiksi 5,10 tai 15 päivää kuukaudessa.

Hoitopaikkaa halutessanne olkaa ensiksi yhteydessä meihin soittaen tai sähköpostitse. Tämän jälkeen ohjeistamme teitä täyttämään hoitopaikkahakemuksen sekä palvelusetelihakemuksen, jotka toimitetaan Seinäjoen kaupungin päivähoitotoimistoon. Meiltä saatte ohjeistuksen ja avun kaavakkeiden täyttöön.

Muutama vinkki hoidon aloitukseen:

• Päiväkodille kotoanne kannattaa tuoda pieni pussukka, josta löytyy varavaatteita. Lisäksi tarpeellisia ovat riittävän ulkovaatetuksen lisäksi kurahousut, sadetakki ja kumisaappaat.
  • Mikäli lapsenne käyttää tuttia tai tykkää pitää unikaveria päivälevolla on ne tärkeä myös tuoda päiväkodille.
  • Toivoisimme lapselta löytyvän sisätossut tai muut sisäjalkineet.
  • Erityisruokavalioista tulee toimittaa todistus.
  • Muistakaa nimikoida lapsenne vaatteet.