Clubhouse

avaa ovensa syksyllä 2022!

Päiväkotimme TRIO Clubhouse (Torikatu 3, 60100 Seinäjoki) tarjoaa hoitopaikan yhteensä 28 lapselle sekä myös esiopetusryhmän.

Lapset jakautuvat päiväkodeissamme pienryhmiin ja tällä tavalla voimme tarjota laadukasta kokopäiväpedagogiikkaa pienen päiväkodin sekä pienryhmätoiminnan avulla.

TRIO Clubhouse:ssa pieni päiväkoti mahdollistaa lapsille mukavan ja rauhallisen ympäristön, jossa jokainen tulee huomioiduksi yksilönä.

Päiväkoti TRIO on kooltaan sopivan pieni ja täynnä suuria kullan arvoisia asioita. Päiväkoti TRIO:ssa yhdistyy kaikki se mitä onnistunut päiväkotipäivä tarvitsee.

TRIO Clubhouse:n aukioloajat:

6:00-18:00.

Päiväkotimme on avoinna joka arkipäivä kello 6:00-18:00, pois lukien jouluaaton, uudenvuodenaaton ja juhannusaaton.

Tervetuloa tutustumaan!

Englanninkielirikasteinen toiminta antaa lapselle myönteisen suhtautumisen uuden kielen oppimiseen ja 
tuo englannin kieltä tutuksi mukavina makupaloina arkisten asioiden ohessa.
Toiminta on siis päiväkodissa suomenkielistä, mutta sitä rikastetaan englanninkielisillä sanoilla ja esimerkiksi lauluilla sekä leikeillä.
Päiväkoti TRIO:n toiminta on miedompaa kuin varsinaisessa kielikylpypäiväkodissa, jossa englannin kieli 

on hallitsevammin mukana esimerkiksi lasten ohjaamisessa.

Päiväkodissa käytetään koko Language Clubhousen menetelmäkattausta, joka antaa toiminnalle monipuolisen ja laadukkaan perustan. Yhteistyö Päiväkoti TRIO:n ja Language Clubhousen kanssa sisältää suomalaiseen varhaiskasvatussuunnitelmaan pohjautuvan korkealaatuisen pedagogisen ohjelman, säännölliset koulutukset henkilökunnalle sekä pedagogiset tapaamiset päiväkodin kasvattajien ja Language Clubhousen työntekijöiden kanssa. Näin saamme tarjottua pedagogisesti korkeatasoiset metelmät päiväkoti lasten arkeen. 

Voi kuinka hauskaa uuden kielen oppiminen voikaan olla!

Language Clubhouse