Clubhouse

Hyvän mielen päiväkoti

Päiväkotimme TRIO Clubhouse (Torikatu 3, 60100 Seinäjoki) tarjoaa hoitopaikan yhteensä 33 lapselle.

TRIO Clubhouse:ssa pieni päiväkoti mahdollistaa lapsille mukavan ja rauhallisen ympäristön, jossa jokainen tulee huomioiduksi yksilönä.

TRIO Clubhouse:n aukioloajat:

6:00-18:00.

Päiväkotimme on avoinna joka arkipäivä kello 6:00-18:00, pois lukien jouluaaton, uudenvuodenaaton ja juhannusaaton.

Tervetuloa tutustumaan!

Englanninkielirikasteinen toiminta antaa lapselle myönteisen suhtautumisen uuden kielen oppimiseen ja
tuo englannin kieltä tutuksi mukavina makupaloina arkisten asioiden ohessa.
Toiminta on siis päiväkodissa suomenkielistä, mutta sitä rikastetaan englanninkielisillä sanoilla ja esimerkiksi lauluilla sekä leikeillä.
Päiväkoti TRIO:n toiminta on miedompaa kuin varsinaisessa kielikylpypäiväkodissa, jossa englannin kieli

on hallitsevammin mukana esimerkiksi lasten ohjaamisessa.

Päiväkodissa käytetään koko Language Clubhousen menetelmäkattausta, joka antaa toiminnalle monipuolisen ja laadukkaan perustan. Yhteistyö Päiväkoti TRIO:n ja Language Clubhousen kanssa sisältää suomalaiseen varhaiskasvatussuunnitelmaan pohjautuvan korkealaatuisen pedagogisen ohjelman, säännölliset koulutukset henkilökunnalle sekä pedagogiset tapaamiset päiväkodin kasvattajien ja Language Clubhousen työntekijöiden kanssa. Näin saamme tarjottua pedagogisesti korkeatasoiset metelmät päiväkoti lasten arkeen.

Voi kuinka hauskaa uuden kielen oppiminen voikaan olla!

Language Clubhouse

Miira Sammatti

Päiväkodin johtaja

Olen Miira ja toimin TRIO Clubhouse päiväkodissa varhaiskasvatuksen opettajan sekä päiväkodin johtajan työtehtävissä.
Vahvuuksiani varhaiskasvatustyössä ovat lapsen aito, läsnäoleva ja yksilöllinen kohtaaminen sekä pysähtyminen lapsen tarpeiden äärelle arjen eri tilanteissa. Olen helposti lähestyttävä aikuinen, joka osoittaa lapsille hellyyttä ja ymmärrystä, mutta luo myös turvallisuutta asettamalla tarvittavat ja riittävät rajat.
Työssäni painotan positiivista pedagogiikkaa. Käytännössä se näkyy siten, että kiinnitän huomiota lapsen vahvuuksiin ja myönteisiin tekoihin, huomioin lapsen onnistumiset ja teen asioita positiivisen kautta.
On ihanaa saada olla osa TRIOn porukkaa ja toteuttaa varhaiskasvatusta päiväkodin kanssa, joka omaa saman arvomaailman!

Becky Luoma

Language Clubhouse

Tavoitteenamme on herättää kipinä kielen ja kulttuurin oppimiseen, lisätä kielellistä ja kulttuurista ymmärrystä, rakentaa itseluottamusta ja juurruttaa yhteenkuuluvuuden tunnetta. Ratkaisumme on Edtech-sertifioitu leikkipohjainen pedagoginen ohjelma, jonka avulla voi opettaa englantia toisena tai vieraana kielenä.

Menetelmämme, lähestymistapamme ja digitaaliset työkalumme helpottavat oppimistilanteita ja tekevät niistä motivoivampia ja oppimistavoitteiden mukaisia. Innostamme opettajia, perheitä ja 3–10-vuotiaita lapsia siihen, että YHDESSÄ oppiminen on hauskaa. Tutkimukset osoittavat, että leikin avulla oppiminen on paras tapa lisätä lasten osallistumista ja oppimista. Lisäksi, mitä nuorempana lapset aloittavat uusien kielten opiskelun, sitä parempia tuloksia he saavat oppimisessa myöhemmin. Eli eiköhän aloiteta leikkiminen ja oppiminen englanniksi ohjelmamme avulla!

Antti Lautamäki

Lastenohjaaja

Morjes!

Olen Antti ja toimin TRIO Clubhouse päiväkodissa lastenohjaajan työtehtävissä. Ammatiltani olen lastenohjaaja. Minulle on hoitajana tärkeää, että jokainen lapsi saa tulla kohdatuksi ja tuntea itsensä rakastetuksi päivän aikana. Haluan, että perheet saavat jättää lapsensa hoitoon turvallisin mielin ja myös osoittaa, että olemme perheitä varten, tukemassa ja auttamassa kaikissa asioissa. On mahtavaa olla osa TRIO:n porukkaa ja tehdä tärkeää työtä yhdessä!

Tirsa Toivonen

Olen Tirsa, toimin varhaiskasvatuksen opettajana Lions -ryhmässä. Koulutukseltani olen lastentarhanopettaja / kasvatustieteen kandidaatti (Tampereen yliopisto).
Uskon, että hyvä arki päiväkodissa luodaan yhdessä. Olennaista on, että jokainen – niin lapsi kuin aikuinen – tuntee olonsa tervetulleeksi ja turvalliseksi, ja voi olla omalta osaltaan vaikuttamassa siihen, millaiseksi yhteinen toiminta(ympäristö) muotoutuu.
Yksi työn parhaista puolista on se, että saa jatkuvasti olla ihmettelyn ja uuden oppimisen äärellä. Hyvin kuvaava on juuri tällä viikolla erään lapsen suusta isolla innolla ja ylpeydellä tullut kommentti: ”Mä en oo osannu tätä ennen, mutta nyt tein ekaa kertaa ihan itse!!”

Jonna Katajamäki

Olen Jonna ja toimin TRIO Clubhouse päiväkodissa varhaiskasvatuksen opettajan työtehtävissä. Minulle on tärkeää varhaiskasvatustyössä lasten yksilöllinen kohtaaminen, osallistaminen toimintaan tarpeet huomioiden sekä toimia turvallisena aikuisena pienen maailmassa.

Haluan nähdä varhaiskasvatuksen arjessa lasten iloisuutta ja onnistuneisuutta. Sen toteutumisen takaavat motivoituneet, aurinkoiset sekä ammattitaitoiset kasvattajat!

Miia Kortesoja

Lastenohjaaja

Olen Miia ja toimin TRIO Clubhouse päiväkodissa lastenohjaajan työtehtävissä. Minulle on tärkeää osallistaa lapsia sekä luoda päivittäin lapsille tilanteita, missä he kokevat onnistumisen iloa. Tavoitteenani on luoda lapselle positiivinen sekä turvallinen muistijälki varhaiskasvatuksesta. Käytän työssäni perinteisiä, luonnonläheisiä ja arkisia lähestymistapoja oppimisen näkökulmasta.