Hyllykallio

Päiväkotimme TRIO Hyllykallio (Penttiläntie 5, 60510 Seinäjoki) tarjoaa hoitopaikan yhteensä 28 lapselle.

TRIO Hyllykalliossa pieni päiväkoti mahdollistaa lapsille mukavan ja rauhallisen ympäristön, jossa jokainen tulee huomioiduksi yksilönä.

Tamburiinit-ryhmän kasvattajat

Jarkko Veikkola

Pedagoginen päällikkö / Varhaiskasvatuksen opettaja

Moriensta! Minä olen Jarkko, ammatiltani varhaiskasvatuksen opettajan pätevyyden omaava Sosionomi (AMK). Toimin varhaiskasvatuksen opettajana sekä Pedagogisenpäällikön tehtävissä TRIO Hyllykalliossa. Työkokemukseni olen kartuttanut toimimalla koko työurani ajan erilaisissa ohjaus- ja opetustehtävissä lasten ja nuorten parissa. Tietoni ja taitoni kasvatustyön saralla kasvaa hiljalleen ja ensimmäisen näkyvän askeleen kohti vahvempaa osaamista otin syyskuussa 2020 aloitettuani kasvatustieteen perusopinnot Jyväskylän avoimessa yliopistossa.

Mari Haapaniemi

Heippa!
Olen Mari ja toimin päiväkoti TRIO:ssa lastenhoitajana. Koulutukseltani olen lähihoitaja ja olen työskennellyt varhaiskasvatuksesta useita vuosia.

Varhaiskasvattajana pyrin löytämään jokaisesta lapsesta vahvuudet ja hyödyntämään niitä arjessa. Luova tekeminen ja lasten omat ideat ja ajatukset ovat reittejä uuden oppimiselle. Vahvuuksiani ovat heittäytymiskyky, aito läsnäolo ja herkkyys lasten tarpeille.

Palkitsevinta tässä työssä on nähdä lasten aito ilo ja tekemisen riemu!

Marakassit-ryhmän kasvattajat

Laura Karjula

Olen Laura ja työskentelen Marakassit -ryhmän varhaiskasvatuksen opettajana. Koulutukseltani olen sosionomi (amk) ja valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt varhaiskasvatuksessa niin isojen kuin pientenkin ryhmissä. Työkokemusta olen kartuttanut hieman myös lastensuojelun puolelta.
Vahvuuksiani ovat positiivinen asenne sekä huumori, joka pelastaa monta tiukkaa tilannetta. Pidän tärkeänä yhteistyötä perheiden kanssa, pienryhmätoimintaa sekä toimivaa tiimiä, onneksi Triossa panostetaan kaikkeen tähän!
On mukavaa työskennellä päiväkodissa, jonka arvot vastaavat omiani ja jossa jokainen lapsi kohdataan yksilöllisesti.

Terhi Kamppinen

Olen ammatiltani lähihoitaja ja toimin TRIO Hyllykalliolla varhaiskasvatuksen lastenhoitajana Marakassit ryhmässä. Olen neljän lapsen äiti ja lasten parissa puuhailusta minulla on usean vuoden kokemus.

Olen kasvattajana rauhallinen ja läsnäoleva. Olen myös idearikas ja luova ja tykkään hyödyntää lasten mielenkiinnon kohteita toiminnassani.

Ajattelen, että jokaisella on oma tarinansa ja jokainen saa omalla persoonallaan olla rikastuttamassa tätä ihanan pientä porukkaamme.