Hoitopaikan haku

Hoitopaikkojamme voi hakea ympäri vuoden. Meillä onnistuu niin lapsen kokopäivähoito kuin erikseen sovittava tuntiperusteinen osa-aikahoitokin. 

Hoitopaikkaa halutessanne olkaa ensiksi yhteydessä meihin soittaen tai sähköpostitse varmistaaksenne, että päiväkodissamme on vapaa hoitopaikka tarpeeseenne sopien. Tämän jälkeen ohjeistamme teitä täyttämään varhaiskasvatuksen sähköisen hakemuksen Seinäjoen kaupungin internetsivujen kautta. Palvelusetelihakemus sisältyy sähköiseen hakemukseen, jossa se on omana osionaan kun valitsette hoitopaikaksi palvelusetelipäiväkodin.

Linkin sähköiseen varhaiskasvatushakemukseen löydätte Seinäjoen kaupungin internetsivuilta:

https://www.seinajoki.fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/tietoa-varhaiskasvatuksesta/hakeminen-siirto-ja-paikan-irtisanominen/#9fa2f511

Hoitopaikan hakeminen on tehty helpoksi teille perheille. Soitto tai sähköposti siis vain meille; jos meillä on mahdollisuus tarjota teille hoitopaikka, täytätte vain edellä mainitun sähköinen hakemuksen ja kaupungin myönteisen päätöksen jälkeen lapsenne varhaiskasvatus voi alkaa meillä.

Päiväkoti TRIO tarjoaa hoitopaikan noin 1-vuotiaasta aina koulun alkamiseen asti. Lapset jakautuvat ikänsä perusteella 1-2 vuotiaiden Marakassit-ryhmään ja 2-5 vuotiaiden Tamburiinit-ryhmään. Päiväkodissamme toteutetaan esiopetus-ryhmä niinä vuosina kun esiopetusikäisiä lapsia on vähintään kymmenen. Esiopetusaika on aina maksutonta perheille.

Haluamme tukea perheitä miellyttävällä hoidon aloituksella. Tätä varten olemme luoneet kolmen kohdan toimintatapamme:

Päiväkotiimme voi tulla tutustumaan ennen hoidon aloitusta niin monta kertaa kuin perhe kokee tarpeelliseksi.

Aukioloaikamme 6:30-16:45 mahdollistaa joustavan arjen perheille.

Suhtaudumme myönteisesti nopeallakin aikataululla tuleviin hoitoajan muutoksiin.

Hoitomaksut

Arvostamme hoitomaksuissamme selkeyttä ja tasa-arvoa.

Hoitomaksu ja sen perusteet ovat samat kuin Seinäjoen kaupungin hoitopaikoissakin, eli emme peri mitään lisämaksua monipuolisesta toiminnastamme. Emme peri mitään erillisiä maksuja esimerkiksi Liikguu toiminnastamme, erityisruokavalioista tai ruoan yhteydessä tarjottavista ksylitolipastilleista.


Lapsen esiopetusaika on aina perheille maksutonta.

Muutama vinkki hoidon aloitukseen:

Kotoa kannattaa tuoda päiväkodille pieni pussukka, josta löytyy varavaatteita. Lisäksi tarpeellisia ovat riittävän ulkovaatetuksen lisäksi kurahousut, sadetakki ja kumisaappaat.

Mikäli lapsenne käyttää tuttia tai tykkää pitää unikaveria päivälevolla, on ne tärkeä myös tuoda päiväkodille.

Toivoisimme lapselta löytyvän sisätossut tai muut sisäjalkineet.

Erityisruokavalioista tulee toimittaa todistus.

Muistakaa nimikoida lapsenne vaatteet!