Hoitopaikan haku

Päiväkoti TRIO tarjoaa hoitopaikan noin 1-vuotiaasta aina esikoulun alkamiseen asti. Esikoulu on järjestetty Seinäjoen kaupungin toimesta Hyllykallion koulun yhteydessä toimivaan Täpinät ja Totit -nimiseen esikouluryhmään, ja sen kautta koulun aloituskin alkaa luontevasti samassa rakennuksessa. Päiväkoti TRIO:ssa on hoidossa toki paljon myös muiden asuinalueiden lapsia, jotka halutessaan voivat siirtyä esikouluun oman asuinalueensa yhteydessä toimivaan yksikköön, josta he siirtyvät luontevasti aikanaan koulutielle.

Hoitopaikkojamme voi hakea ympäri vuoden. Meillä onnistuu niin lapsen kokopäivähoito kuin erikseen sovittavat sopimuspäivät.

Hoitopaikkaa halutessanne olkaa ensiksi yhteydessä meihin soittaen tai sähköpostitse. Tämän jälkeen ohjeistamme teitä täyttämään hoitopaikka- ja palvelusetelihakemuksen, jotka toimitetaan Seinäjoen kaupungin päivähoitotoimistoon. Saatte meiltä ohjeistuksen ja avun kaavakkeiden täyttöön.
Haluamme tukea perheitä miellyttävällä hoidon aloituksella. Tätä varten olemme luoneet kolmen kohdan toimintatapamme:

Päiväkotiimme voi tulla tutustumaan ennen hoidon aloitusta niin monta kertaa kuin perhe kokee tarpeelliseksi.

Aukioloaikamme 6:30-17:00 mahdollistaa joustavan arjen perheille.

Suhtaudumme myönteisesti nopeallakin aikataululla tuleviin hoitoajan muutoksiin.

Hoitomaksut

Arvostamme hoitomaksuissamme selkeyttä ja tasa-arvoa.

Hoitomaksu ja sen perusteet ovat samat kuin Seinäjoen kaupungin hoitopaikoissakin, eli emme peri mitään lisämaksua monipuolisesta toiminnastamme. Emme peri mitään erillisiä maksuja esimerkiksi Liikguu toiminnastamme, erityisruokavalioista tai ruoan yhteydessä tarjottavista ksylitolipastilleista.

Muutama vinkki hoidon aloitukseen:

Kotoa kannattaa tuoda päiväkodille pieni pussukka, josta löytyy varavaatteita. Lisäksi tarpeellisia ovat riittävän ulkovaatetuksen lisäksi kurahousut, sadetakki ja kumisaappaat.

Mikäli lapsenne käyttää tuttia tai tykkää pitää unikaveria päivälevolla, on ne tärkeä myös tuoda päiväkodille.

Toivoisimme lapselta löytyvän sisätossut tai muut sisäjalkineet.

Erityisruokavalioista tulee toimittaa todistus.
Muistakaa nimikoida lapsenne vaatteet!