Hoitopaikan haku

Hoitopaikan haku

Päiväkoti TRIO tarjoaa hoitopaikan noin 1-vuotiaasta aina koulun alkamiseen asti. Lapset jakautuvat ikänsä perusteella 1-2 vuotiaiden Marakassit-ryhmään ja 2-5 vuotiaiden Tamburiinit-ryhmään. Päiväkodissamme toteutetaan esiopetus-ryhmä niinä vuosina kun esiopetusikäisiä lapsia on vähintään kymmenen. Esiopetusaika on aina maksutonta perheille.

Hoitopaikkojamme voi hakea ympäri vuoden. Meillä onnistuu niin lapsen kokopäivähoito kuin erikseen sovittava tuntiperusteinen osa-aikahoitokin. 

Hoitopaikkaa halutessanne olkaa ensiksi yhteydessä meihin soittaen tai sähköpostitse. Tämän jälkeen ohjeistamme teitä täyttämään hoitopaikka- ja palvelusetelihakemuksen, jotka hoidetaan Seinäjoen kaupungin internetsivujen kautta. LInkin löydät Seinäjoen kaupungin sivuilta, jossa varhaiskasvatukseen haetaan sähköisellä hakemuksella.
Haluamme tukea perheitä miellyttävällä hoidon aloituksella. Tätä varten olemme luoneet kolmen kohdan toimintatapamme:

Päiväkotiimme voi tulla tutustumaan ennen hoidon aloitusta niin monta kertaa kuin perhe kokee tarpeelliseksi.

Aukioloaikamme 6:30-17:00 mahdollistaa joustavan arjen perheille.

Suhtaudumme myönteisesti nopeallakin aikataululla tuleviin hoitoajan muutoksiin.

Hoitomaksut

Arvostamme hoitomaksuissamme selkeyttä ja tasa-arvoa.

Hoitomaksu ja sen perusteet ovat samat kuin Seinäjoen kaupungin hoitopaikoissakin, eli emme peri mitään lisämaksua monipuolisesta toiminnastamme. Emme peri mitään erillisiä maksuja esimerkiksi Liikguu toiminnastamme, erityisruokavalioista tai ruoan yhteydessä tarjottavista ksylitolipastilleista. Lapsen esiopetusaika on aina perheille maksutonta.

Muutama vinkki hoidon aloitukseen:

Kotoa kannattaa tuoda päiväkodille pieni pussukka, josta löytyy varavaatteita. Lisäksi tarpeellisia ovat riittävän ulkovaatetuksen lisäksi kurahousut, sadetakki ja kumisaappaat.

Mikäli lapsenne käyttää tuttia tai tykkää pitää unikaveria päivälevolla, on ne tärkeä myös tuoda päiväkodille.

Toivoisimme lapselta löytyvän sisätossut tai muut sisäjalkineet.

Erityisruokavalioista tulee toimittaa todistus.
Muistakaa nimikoida lapsenne vaatteet!