Toimintatapamme

Toimintatapamme

Aukioloajat

TRIO Clubhouse on avoinna joka arkipäivä kello 6:00-18:00, pois lukien jouluaaton, uudenvuodenaaton ja juhannusaaton.

TRIO Lakeudenpuisto on avoinna joka arkipäivä kello 7:00-17:00,
pois lukien jouluaaton, uudenvuodenaaton ja juhannusaaton.

TRIO Vektori on avoinna joka arkipäivä kello 7:00-17:00,
pois lukien jouluaaton, uudenvuodenaaton ja juhannusaaton.

TRIO Esiopetus & Viskaritoiminta on avoinna joka arkipäivä kello 6:00-18:00, pois lukien jouluaaton, uudenvuodenaaton ja juhannusaaton.

Sopivan pieni päiväkoti

Päiväkoti TRIO on juuri sopivan kokoinen: meillä lapsi tuntee olonsa turvalliseksi, mutta myös kaikenikäisiä kavereitakin päiväkodista löytyy. Uskomme, että jokainen lapsi tulee kohdatuksi kiireettömästi pienen päiväkodin sekä pienryhmätoiminnan ansiosta.

Lasten psykoterapian ja erityisopetuksen asiantuntija

Päiväkoti TRIO toimii tiiviissä yhteistyössä erityisopetuksen asiantuntija Maria Matilaisen kanssa. Maria on käytössä lapsiryhmien kasvattajien tukena auttaen kasvattajia heidän omassa työssään. 

Täältä pääset tutustumaan Marian yrityksen eri palveluihin.

www.ellipsi.me

Ruoka

Feelia on suomalainen kotiruoan valmistaja, joka toimittaa maukasta esivalmistettua kotiruokaa. Ruoat esivalmistetaan vastuullisesti omassa keittiössämme suomalaisena käsityönä ja vähintään 80% raaka-ainesta tulee Suomesta. Useilla tuotteistamme on myös virallinen Hyvää Suomesta -merkki. 

Maukkaasta ja terveellisestä ruoastamme nautitaan niin arjessa kuin juhlassa. Ruokiemme suosion salaisuus on yksinkertainen – laadukkaat raaka-aineet, valmistuksen helppous ja erityinen maukkaus. Ei siis ihme, että yhä useampi suomalainen syö Feelian kotiruokaa elämän tärkeissä hetkissä.

Meille on tärkeää, että tiedämme millaisista oloista raaka.aineemme tulevat. Esimerkiksi raaka.aineistamme yli 80% tulee Suomesta, suurin osa alle kahden tunnin kuljetusmatkalla. Monet tuottajat tunnemme nimeltä. Ruokamme kotimaisuusaste on merkittävästi korkeampi kuin alalla keskimäärin. 

Suomessa kasvukauden lyhyys ja tuottajien korkea ammattitaito tarkoittavat monilta osin myös laadukkaampia raaka-aineita, joten kotimaisen maanviljelyn ja ruoantuotannon hyödyntäminen on samalla myös korkeaan laatuun panostamista!

Uskomme, että terveellinen ruokavalio on ruokavalio, joka tarjoaa oikean määrän suojaravintoaineita ja energiaa, jotta elimistö pysyy terveenä ja aktiivisella liikkujallakin toimintakykyisenä. 

Samalla filosofian mukaisesti Feelian tuotteisiin ei lisätä valmistuksessa lainkaan lisäaineita!

Oppimisen riemu

Lapset kokevat meillä meillä oppimisen riemua ja heittäytymistä uusien taitojen oppimiseen. Toimintaamme kuuluu tärkeiden varhaiskasvatus sisältöjen lisäksi se, että yli 3-vuotiaat lapset pääsevät meillä kokemaan TRIO Varhaiskasvatuskampuksen oppimisseikkailua, jossa lapset vierailevat aika ajoion kampuksen sisällä toisessa päiväkodissamme tutustuen tuokioilla eri painatusalueen päiväkodin antiin. Tämä lapsen oppimista rikastava toiminta tarjoaa myös yhteisöllisen kokemuksen lapsille tässä uniikissa Varhaiskasvatuskampuksessa. 

Kristilliset arvot

Kristilliset arvot ovat läsnä päiväkotimme päivittäisessä arjessa, sekä toiminnassamme esimerkiksi juhlien ja tapahtumien merkeissä. Meille jokainen lapsi on arvokas ja ainutlaatuinen. Meille tärkeää on lähimmäisen kunnioittaminen, tasa-arvo ja rakastaminen, sekä ihmisarvon kunnioittaminen. Rehellisyys ja avoin asenne toisia kohtaan ovat kasvatuksemme tärkeitä päämääriä. Myös kiitollisuus on asia, johon kasvatustyömme ohjaa. Anteeksipyytäminen ja ristiriitojen ratkaiseminen ovat tärkeitä asioita, joiden sisäistämiseen panostamme. Jokainen lapsi ja aikuinen on meille hyväksytty ja arvokas omana itsenään.