Lakeudenpuisto

Hyvän mielen päiväkoti

Päiväkotimme TRIO Lakeudenpuisto (Torikatu 1, 60100 Seinäjoki) tarjoaa hoitopaikan yhteensä 33 lapselle.

Pieni päiväkoti mahdollistaa lapsille mukavan ja rauhallisen ympäristön, jossa jokainen tulee huomioiduksi yksilönä.

Aukioloaikamme TRIO Lakeudenpuistossa:

6:00-18:00.

Päiväkotimme on avoinna joka arkipäivä kello 6:00-18:00, pois lukien jouluaaton, uudenvuodenaaton ja juhannusaaton.

Musiikki

Musiikkipainoitteinen päiväkotimme tuo iloa ja rytmiä päiväkodin lasten arkeen. Ajattelemme, että musiikin tuottama ilo ja luovan tekemisen riemu tukevat lasten henkistä kasvua sekä tuovat paljon hyvää mieltä elämään.

Kuuntelu, laulaminen, soittaminen ja liikkuminen musiikin mukaan tuottavat iloa, ja ne ovat merkittäviä arvoja lapsen kasvulle ja kehitykselle. Musiikki on keskeisenä osana leikki-ikäisen lapsen päivässä. Musiikkikasvatus auttaa lasta kokonaisvaltaisesti kehittämällä kognitiivisia, sosioemotionaalisia sekä psykomotorisia valmiuksia. Musiikillinen oppimisympäristö auttaa lasta kuuntelemaan ja rohkaisee laulamaan, soittamaan, liikkumaan, tanssimaan ja maalaamaan.

Tiina Neste

Päiväkodinjohtaja / Varhaiskasvatuksen opettaja

Olen Tiina ja toimin TRIO Lakeudenpuistossa ja Hyllykalliolla päiväkodinjohtajan tehtävissä. Ammatiltani olen Sosionomi (AMK). Minulta löytyy useampi vuosi kokemusta varhaiskasvatuksessa työskentelystä. Omia vahvuuksiani ovat liikunnallisuus ja heittäytyminen erilaisiin toimintoihin. Olen välittävä ja läsnäoleva kasvattaja, joka haluaa kohdata jokaisen lapsen yksilönä. Parasta tässä työssä on nähdä lapsen oppimisen ilo. On mahtavaa kuulua Päiväkoti TRIO:n porukkaan ja lähteä henkilökunnan sekä yhteistyössä perheiden kanssa toteuttamaan varhaiskasvatusta.

Vilttitossut-ryhmän kasvattajat

Miia Kortesoja

Lastenohjaaja

Olen Miia ja toimin lastenohjaajana Lakeudenpuiston vilttitossujen ryhmässä. Minulle on tärkeää osallistaa lapsia sekä luoda päivittäin lapsille tilanteita, missä he kokevat onnistumisen iloa. Tavoitteenani on luoda lapselle positiivinen sekä turvallinen muistijälki varhaiskasvatuksesta. Käytän työssäni perinteisiä, luonnonläheisiä ja arkisia lähestymistapoja oppimisen näkökulmasta.

Neea Vaitovaara

Olen Neea ja toimin Vilttitossujen ryhmässä lastenhoitajana. Koulutukseltani olen lähihoitaja.
Vahvuuksiini kuuluu aito läsnäolo sekä erilaiset liikuntamuodot. Mielestäni parasta on olla lapselle avosylin, jotta saadaan luotua turvallinen ilmapiiri. Lasten oppimisen lisäksi kehittymisen näkeminen on parasta työssä. Haluan löytää lasten vahvuuksia ja mielenkiinnon kohteita käyttäen niitä hyödyksi eri arjen opeissa.
On hienoa toteuttaa varhaiskasvatusta yhdessä Päiväkoti TRIO:n porukan kanssa!

Heinähatut-ryhmän kasvattajat

Minttu-Emilia Harju

Varhaiskasvatuksen opettaja/Enkkuvastaava

Olen Minttu-Emilia ja toimin varhaiskasvatuksen opettajana Päiväkoti TRIO:ssa. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK). Minulla on myös aiempaa kokemusta varhaiskasvatuksessa työskentelystä. Vahvuuksiani ovat aito läsnäolo, rauhallisuus sekä musikaalisuus. Haluan kohdata ja kuunnella jokaisen lapsen ilot ja huolenaiheet täydellä sydämellä. On hienoa, että saan tehdä töitä oman arvomaailman mukaisesti ja kuulua loistavaan Päiväkoti TRIO:n porukkaan!

Roosa Pohjola

Olen Roosa ja toimin varhaiskasvatuksen opettajana TRIO Lakeudenpuiston Heinähatut-ryhmässä. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK).

Minulle on tärkeää olla luomassa lapsille turvallista ympäristöä, jossa kehittyä ja oppia. Haluan mahdollistaa sen, että jokaisen lapsen kiinnostuksen kohteet näkyvät päiväkodin arjessa sekä kannustaa lapsia myös uusien asioiden kokeiluun. Kasvattajana haluan kohdata ja oppia tuntemaan jokaisen lapsen yksilönä.

On ilo päästä toteuttamaan varhaiskasvatusta yhdessä perheiden sekä TRIO:n porukan kanssa.

Arttu Pentinmäki

Olen Arttu ja toimin lastenhoitajana TRIO Lakeudenpuiston Heinähattujen ryhmässä.
Ammatiltani olen lähihoitaja.
 Vahvuuksiani ovat luovat kädentaidot sekä erilaiset liikuntamuodot.
Haluan että jokainen lapsi nauttii jokaisesta hoitopäivästä ja saa korostaa niitä taitoja ja mielenkiinnon kohteita mistä lapsi tykkää.
Tärkeää on että jokainen lapsi kohdataan yksilönä, jonka mukaisesti haluan mahdollistaa kaikille tarpeiden mukaisen kasvatuksen.
On mainiota olla osana Päiväkoti TRIO:n henkilökuntaa ja päästä tekemään yhteistyötä perheiden ja eri tahojen kanssa!,