Lakeudenpuisto

Päiväkotimme TRIO Lakeudenpuisto (Torikatu 1, 60100 Seinäjoki) tarjoaa hoitopaikan yhteensä 33 lapselle.

Lapset jakautuvat päiväkodeissamme pienryhmiin ja tällä tavalla voimme tarjota laadukasta kokopäiväpedagogiikkaa pienen päiväkodin sekä pienryhmätoiminnan avulla.

TRIO Lakeudenpuistossa pieni päiväkoti mahdollistaa lapsille mukavan ja rauhallisen ympäristön, jossa jokainen tulee huomioiduksi yksilönä.

Päiväkoti TRIO on kooltaan sopivan pieni ja täynnä suuria kullan arvoisia asioita. Päiväkoti TRIO:ssa yhdistyy kaikki se mitä onnistunut päiväkotipäivä tarvitsee.

 

Tässä loistava henkilökuntamme!

Vilttitossut-ryhmän kasvattajat

Tiina Neste

Pedagoginenpäällikkö / Varhaiskasvatuksen opettaja

Olen Tiina ja toimin TRIO Lakeudenpuistossa pedagogisen päällikön tehtävässä. Ammatiltani olen Sosionomi (AMK). Minulta löytyy useampi vuosi kokemusta varhaiskasvatuksessa työskentelystä. Omia vahvuuksiani ovat liikunnallisuus ja heittäytyminen erilaisiin toimintoihin. Olen välittävä ja läsnäoleva kasvattaja, joka haluaa kohdata jokaisen lapsen yksilönä. Parasta tässä työssä on nähdä lapsen oppimisen ilo. On mahtavaa kuulua Päiväkoti TRIO:n porukkaan ja lähteä henkilökunnan sekä yhteistyössä perheiden kanssa toteuttamaan varhaiskasvatusta.

Minttu-Emilia Harju

Varhaiskasvatuksen opettaja/Enkkuvastaava

Esittelytekstiä

Tytti Jaakonaho

Lastenhoitaja

Olen Tytti ja toimin lastenhoitajana TRIO Lakeudenpuiston Vilttitossut-ryhmässä. Koulutukseltani olen lähihoitaja. Vahvuuksiani ovat sosiaalisuus ja heittäytyminen. Minulle tärkeää on kohdata jokainen lapsi omana arvokkaana yksilönään.

Työssäni otan huomioon lapsen mielenkiinnon kohteet ja haluan tehdä lapsen olon mahdollisimman mukavaksi päiväkodissa. On mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä perheiden kanssa.

Jutta Latosaari

Lastenhoitaja

Toimin lastenhoitajana TRIO Lakeudenpuiston Vilttitossut-ryhmässä. Olen ammatiltani lähihoitaja. Olen työskennellyt aikaisemmin varhaiskasvatus- sekä lastensuojelualalla ja opettajan sijaisuuksia tehden.
Kotona minua kutsutaan äidiksi. Perheeseeni kuuluu siis neljä ihanaa lasta, sekä aviomies.

Vahvuuteni on musikaalisuus. Soitan pianoa, laulan, sekä teen itse musiikkia sanoittaen ja säveltäen lauluja. Musiikki on suuri ja tärkeä osa elämääni.

Ajatukseni onkin, että varhaiskasvatuksessa musiikkikasvatuksen tarkoituksena on musiikinrakkauden herättäminen lapsille soveltuvia toimintatapoja käyttämällä ja edistämällä oppimista, sekä kasvamista musiikin avulla.

On mahtavaa saada kuulua Päiväkoti Trio:n tiimiin. Minulle on tärkeää kohdata jokainen lapsi ainutlaatuisena ja arvokkaana yksilönä. Haluni on olla tukemassa lapsen kasvatusta ja kehitystä yhteistyössä vanhempien kanssa.

Heinähatut-ryhmän kasvattajat

Emilia Välisaari

Varhaiskasvatuksen opettaja

Olen Emilia ja toimin Heinähattujen ryhmässä varhaiskasvatuksen opettajana. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK).

Kasvattajana pyrin kohtaamaan lapsia ja perheitä arjessa yksilöllisesti ja kiireettömästi. Minulle on tärkeää, että jokainen lapsi kokee olevansa tervetullut ja arvostettu omana yksilönä. Haluan olla nostamassa lapsen vahvuuksia ja mielenkiinnon kohteita esiin ja hyödyntää niitä arjessa. On hienoa saada toimia perheiden tukena tärkeässä kasvatustyössä.

Päiväkoti TRIO:ssa koen saavani toteuttaa itseäni ja luovuuttani tärkeiden arvojen puitteessa.

Roosa Pohjola

Varhaiskasvatuksen opettaja

Olen Roosa ja toimin varhaiskasvatuksen opettajana TRIO Lakeudenpuiston Heinähatut-ryhmässä. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK).

Minulle on tärkeää olla luomassa lapsille turvallista ympäristöä, jossa kehittyä ja oppia. Haluan mahdollistaa sen, että jokaisen lapsen kiinnostuksen kohteet näkyvät päiväkodin arjessa sekä kannustaa lapsia myös uusien asioiden kokeiluun. Kasvattajana haluan kohdata ja oppia tuntemaan jokaisen lapsen yksilönä.

On ilo päästä toteuttamaan varhaiskasvatusta yhdessä perheiden sekä TRIO:n porukan kanssa.

Arttu Pentinmäki

Lastenhoitaja

Olen Arttu ja toimin lastenhoitajana TRIO Lakeudenpuiston Heinähattujen ryhmässä.
Ammatiltani olen lähihoitaja.
 Vahvuuksiani ovat luovat kädentaidot sekä erilaiset liikuntamuodot.
Haluan että jokainen lapsi nauttii jokaisesta hoitopäivästä ja saa korostaa niitä taitoja ja mielenkiinnon kohteita mistä lapsi tykkää. 
Tärkeää on että jokainen lapsi kohdataan yksilönä, jonka mukaisesti haluan mahdollistaa kaikille tarpeiden mukaisen kasvatuksen.
On mainiota olla osana Päiväkoti TRIO:n henkilökuntaa ja päästä tekemään yhteistyötä perheiden ja eri tahojen kanssa!,