Lakeudenpuisto

Päiväkotimme TRIO Lakeudenpuisto (Torikatu 1, 60100 Seinäjoki) tarjoaa hoitopaikan yhteensä 33 lapselle.

TRIO Lakeudenpuistossa pieni päiväkoti mahdollistaa lapsille mukavan ja rauhallisen ympäristön, jossa jokainen tulee huomioiduksi yksilönä.

Aukioloaikamme TRIO Lakeudenpuistossa:

6:30-17:00.

Päiväkotimme on avoinna joka arkipäivä kello 6:30-17:00, pois lukien jouluaaton, uudenvuodenaaton ja juhannusaaton.

Vilttitossut-ryhmän kasvattajat

Tiina Neste

Pedagoginenpäällikkö / Varhaiskasvatuksen opettaja

Olen Tiina ja toimin TRIO Lakeudenpuistossa pedagogisen päällikön tehtävässä. Ammatiltani olen Sosionomi (AMK). Minulta löytyy useampi vuosi kokemusta varhaiskasvatuksessa työskentelystä. Omia vahvuuksiani ovat liikunnallisuus ja heittäytyminen erilaisiin toimintoihin. Olen välittävä ja läsnäoleva kasvattaja, joka haluaa kohdata jokaisen lapsen yksilönä. Parasta tässä työssä on nähdä lapsen oppimisen ilo. On mahtavaa kuulua Päiväkoti TRIO:n porukkaan ja lähteä henkilökunnan sekä yhteistyössä perheiden kanssa toteuttamaan varhaiskasvatusta.

Tytti Jaakonaho

Olen Tytti ja toimin lastenhoitajana TRIO Lakeudenpuiston Vilttitossut-ryhmässä. Koulutukseltani olen lähihoitaja. Vahvuuksiani ovat sosiaalisuus ja heittäytyminen. Minulle tärkeää on kohdata jokainen lapsi omana arvokkaana yksilönään.

Työssäni otan huomioon lapsen mielenkiinnon kohteet ja haluan tehdä lapsen olon mahdollisimman mukavaksi päiväkodissa. On mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä perheiden kanssa.

Emilia Välisaari

Olen Emilia ja toimin Vilttitossujen ryhmässä varhaiskasvatuksen opettajana. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK).

Kasvattajana pyrin kohtaamaan lapsia ja perheitä arjessa yksilöllisesti ja kiireettömästi. Minulle on tärkeää, että jokainen lapsi kokee olevansa tervetullut ja arvostettu omana yksilönä. Haluan olla nostamassa lapsen vahvuuksia ja mielenkiinnon kohteita esiin ja hyödyntää niitä arjessa. On hienoa saada toimia perheiden tukena tärkeässä kasvatustyössä.

Päiväkoti TRIO:ssa koen saavani toteuttaa itseäni ja luovuuttani tärkeiden arvojen puitteessa.

Heinähatut-ryhmän kasvattajat

Minttu-Emilia Harju

Varhaiskasvatuksen opettaja/Enkkuvastaava

Olen Minttu-Emilia ja toimin varhaiskasvatuksen opettajana Päiväkoti TRIO:ssa. KOulutukseltani olen sosionomi (AMK). Minulla on myös aiempaa kokemusta varhaiskasvatuksessa työskentelystä. Vahvuuksiani ovat aito läsnäolo, rauhallisuus sekä musikaalisuus. Haluan kohdata ja kuunnella jokaisen lapsen ilot ja huolenaiheet täydellä sydämellä. On hienoa, että saan tehdä töitä oman arvomaailman mukaisesti ja kuulua loistavaan Päiväkoti TRIO:n porukkaan!

Roosa Pohjola

Olen Roosa ja toimin varhaiskasvatuksen opettajana TRIO Lakeudenpuiston Heinähatut-ryhmässä. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK).

Minulle on tärkeää olla luomassa lapsille turvallista ympäristöä, jossa kehittyä ja oppia. Haluan mahdollistaa sen, että jokaisen lapsen kiinnostuksen kohteet näkyvät päiväkodin arjessa sekä kannustaa lapsia myös uusien asioiden kokeiluun. Kasvattajana haluan kohdata ja oppia tuntemaan jokaisen lapsen yksilönä.

On ilo päästä toteuttamaan varhaiskasvatusta yhdessä perheiden sekä TRIO:n porukan kanssa.

Arttu Pentinmäki

Olen Arttu ja toimin lastenhoitajana TRIO Lakeudenpuiston Heinähattujen ryhmässä.
Ammatiltani olen lähihoitaja.
 Vahvuuksiani ovat luovat kädentaidot sekä erilaiset liikuntamuodot.
Haluan että jokainen lapsi nauttii jokaisesta hoitopäivästä ja saa korostaa niitä taitoja ja mielenkiinnon kohteita mistä lapsi tykkää.
Tärkeää on että jokainen lapsi kohdataan yksilönä, jonka mukaisesti haluan mahdollistaa kaikille tarpeiden mukaisen kasvatuksen.
On mainiota olla osana Päiväkoti TRIO:n henkilökuntaa ja päästä tekemään yhteistyötä perheiden ja eri tahojen kanssa!,