Lakeudenpuisto

Päiväkotimme TRIO Lakeudenpuisto (Torikatu 1, 60100 Seinäjoki) tarjoaa hoitopaikan yhteensä 33 lapselle.

TRIO Lakeudenpuistossa pieni päiväkoti mahdollistaa lapsille mukavan ja rauhallisen ympäristön, jossa jokainen tulee huomioiduksi yksilönä.

Vilttitossut-ryhmän kasvattajat

Tiina Neste

Pedagoginenpäällikkö / Varhaiskasvatuksen opettaja

Olen Tiina ja toimin TRIO Lakeudenpuistossa pedagogisen päällikön tehtävässä. Ammatiltani olen Sosionomi (AMK). Minulta löytyy useampi vuosi kokemusta varhaiskasvatuksessa työskentelystä. Omia vahvuuksiani ovat liikunnallisuus ja heittäytyminen erilaisiin toimintoihin. Olen välittävä ja läsnäoleva kasvattaja, joka haluaa kohdata jokaisen lapsen yksilönä. Parasta tässä työssä on nähdä lapsen oppimisen ilo. On mahtavaa kuulua Päiväkoti TRIO:n porukkaan ja lähteä henkilökunnan sekä yhteistyössä perheiden kanssa toteuttamaan varhaiskasvatusta.

Minttu-Emilia Harju

Varhaiskasvatuksen opettaja/Enkkuvastaava

Olen Emilia ja toimin Heinähattujen ryhmässä varhaiskasvatuksen opettajana. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK).

Kasvattajana pyrin kohtaamaan lapsia ja perheitä arjessa yksilöllisesti ja kiireettömästi. Minulle on tärkeää, että jokainen lapsi kokee olevansa tervetullut ja arvostettu omana yksilönä. Haluan olla nostamassa lapsen vahvuuksia ja mielenkiinnon kohteita esiin ja hyödyntää niitä arjessa. On hienoa saada toimia perheiden tukena tärkeässä kasvatustyössä.

Päiväkoti TRIO:ssa koen saavani toteuttaa itseäni ja luovuuttani tärkeiden arvojen puitteessa.

Jutta Latosaari

Lastenhoitaja / Musiikkivastaava

Toimin lastenhoitajana TRIO Lakeudenpuiston Vilttitossut-ryhmässä. Olen ammatiltani lähihoitaja. Olen työskennellyt aikaisemmin varhaiskasvatus- sekä lastensuojelualalla ja opettajan sijaisuuksia tehden.
Kotona minua kutsutaan äidiksi. Perheeseeni kuuluu siis neljä ihanaa lasta, sekä aviomies.

Vahvuuteni on musikaalisuus. Soitan pianoa, laulan, sekä teen itse musiikkia sanoittaen ja säveltäen lauluja. Musiikki on suuri ja tärkeä osa elämääni.

Ajatukseni onkin, että varhaiskasvatuksessa musiikkikasvatuksen tarkoituksena on musiikinrakkauden herättäminen lapsille soveltuvia toimintatapoja käyttämällä ja edistämällä oppimista, sekä kasvamista musiikin avulla.

On mahtavaa saada kuulua Päiväkoti Trio:n tiimiin. Minulle on tärkeää kohdata jokainen lapsi ainutlaatuisena ja arvokkaana yksilönä. Haluni on olla tukemassa lapsen kasvatusta ja kehitystä yhteistyössä vanhempien kanssa.

Heinähatut-ryhmän kasvattajat

Emilia Välisaari

Roosa Pohjola

Olen Roosa ja toimin varhaiskasvatuksen opettajana TRIO Lakeudenpuiston Heinähatut-ryhmässä. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK).

Minulle on tärkeää olla luomassa lapsille turvallista ympäristöä, jossa kehittyä ja oppia. Haluan mahdollistaa sen, että jokaisen lapsen kiinnostuksen kohteet näkyvät päiväkodin arjessa sekä kannustaa lapsia myös uusien asioiden kokeiluun. Kasvattajana haluan kohdata ja oppia tuntemaan jokaisen lapsen yksilönä.

On ilo päästä toteuttamaan varhaiskasvatusta yhdessä perheiden sekä TRIO:n porukan kanssa.

Arttu Pentinmäki